Logo
Basket

Handlekurv

Totalsum:

,-

Amuletter med energisteiner

Smykkestener, energisteiner og healing

Til alle tider har edle stener hatt en facinerende virkning på oss mennesker. Vi vet at smykkestener har vært brukt i mer enn 7000 år. Til pynt for sin skjønnhet, til helbredelse og for sine magiske virkninger. I tidligere tider tilla menneskene skjønne steiner magiske og overnaturlige krefter som beskyttet mot onde ånder og ga helbredelse.

Som en følge av tro på overnaturlige krefter ble steinenes energier satt i sammenheng med astrologiens dyrekretser og stjernebilder. Derav månedsteiner som bl. annet skal gi bæreren lykke og beskyttelse mot onde ånder. De første smykkesteiner synes å ha vært ametyst, bergkrystall, granat, jade, jaspis, koraller, lapis lazuli, perler, rav, serpentin, smaragd og turkis.

Amulett (av gresk amuletum) er en gjenstand som en bærer med seg for å gi beskyttelse.
Amulettene kan både bæres i hånden, legges i lomma, bæres som et smykke rundt halsen eller bli lagt inn i en ring for å verge personen mot ulykker og farer langs veien, folk som forsøker å kaste trolldom på en, eller mot skader, sår og alle slags sykdommer.

Hos oss kan du bestille amuletter med en stein som har betydning for deg, eller kanskje en du synes er spesielt vakker? Se utvalget under og ta gjerne kontakt hvis du ønsker en spesiell stein du ikke finner her.